EETHUIS ISTANBUL RAMSEL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 266 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Eethuis Istanbul Ramsel. Meer weten? Ontdek meer

22 sep 2022 om 21:21 Ik heb veel te lang moeten wachten 2 uur en de carbonara was droog en mijn frietjes waren steen hart en was een drum zorde wortel en jullie heb er wortel in gedaan. Tips beter na kijken aub
17 sep 2022 om 16:29 lekker eten en op tijd aangekomen, bezorger was zeer vriendelijk.
13 sep 2022 om 15:45 Zoals altijd PERFECT
12 sep 2022 om 6:39 Het eten was lekker en warm. De aan gegeven levertijd klopte ook ondanks dat het zondag was.
4 sep 2022 om 21:50 Eten was lekker. Wel lang moeten wachten, ze hadden het laten weten.
4 sep 2022 om 20:39 Lekker eten. Beetje langer wachten dan voorzien, maar is geen ramp op zondagavond. Vriendelijke bezorger.
29 aug 2022 om 21:14 Anderhalf uur wachtte ik op mijn pizza, die dan uiteindelijk lauw aankwam... Dit is niet de eerste keer... Jammer want als ik ga afhalen en er ga eten, ben ik altijd tevreden!
25 aug 2022 om 22:05 IK KREEG DE VERKEERDE BESTELLING!!!!!!!!!!!!!!!
23 aug 2022 om 23:44 Het duurde 75 min
15 aug 2022 om 23:32 Het eten was heerlijk, super warm en net optijd bezorgd door een heel vriendelijkje gast.
15 aug 2022 om 23:18 Tip top in orde zoals altijd!
15 aug 2022 om 23:17 Eten was heerlijk, wel lang moeten wachten (80min) ze hadden het wel laten weten vriendelijke werkers.